TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
26.08.19 Crema de vanilie Royal de la Master Martini

 

 

Gustul cremei de vanilie este atât de cunoscută pentru mulți încă din copilărie. Rețetele cremelor au fost transmise din generație în generație și au fost atât de atent păstrate de noi pentru a obține acel gust ușor de neuitat. Odată cu trecerea timpului, producția a început să crească de la mici produceri la fabricile cu o capacitate inaltă de fabricare. Și atunci a apărut necesitate de simplificarea producției, dar o condiție prealabilă a fost păstrarea gustului și texturii obișnuite. Giganții care fabrică ingrediente de cofetărie au început să ofere amestecuri de cremă gata, concurente în calitate, gust și ușurință în muncă. Una dintre producțiile de succes a fost crema de vanilie Master Martini, denumită în mod simbolic „Royal” - o cremă uscată termostabilă de largă utilizare, cu o aromă pronunțată de vanilie. Ideal pentru toate aplicațiile în care este necesară o stabilitate ridicată la coacere și o rezistență rapidă la îngheț. Este utilizat în industria cofetăriei, atât sub formă pură, cât și într-o formă amestecată cu alte tipuri de creme (unt, smântână, proteine, soufflé), ceea ce vă permite să diversificați gama gustativă a cofetăriei finite.

Timpul de implementare de 96 de ore de cremă vă permite să extindeți stocarea produselor sub formă finită sau înghețată.

Tehnologia utilizării cremei uscate:

Turnați 300-375 g de crema uscată (în funcție de consistența dorită a cremei de cofetărie) într-un mixer, adăugați apă sau lapte și bateți la viteze mari timp de 10-15 minute, până la o consistență densă și elastică. Lăsați crema să se stabilească, apoi bateți din nou la viteză mare, până la neted.

Crema finisată are un gust excelent, natural, o consistență elastică densă pe suprafața produsului, crema formează o structură strălucitoare și uniformă.