TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
11.07.19 Magimix Protect

 

Magimix Protect - soluția la problema mucegaiului!

Consumatorii apreciază cel mai mult în produsele de panificație prospețimea și gustul lor, prin urmare utilizarea de amelioratori pentru a menține prospețimea pâinii este necesară nu numai pentru brutării mari, ci și pentru brutăriile private.

 Foarte des, producătorii se confruntă cu problema mucegaiului în produsul finit cu mult înainte de expirarea termenului de valabilitate. Acest lucru se datorează faptului că în produsul finit există o cantitate excesivă de apă liberă, care afectează în mod favorabil dezvoltarea microflorei patogene. Pentru a evita o astfel de contaminare a produselor, este obișnuit să se utilizeze amelioratori enzimatici.

Datorită produsului de la compania Lesaffre "Magimix Protect", a devenit posibilă eliminarea contaminării produsului finit fără a afecta procesele de fermentare în timpul producției. Acest ameliorator este ușor de folosit, deoarece îl întroduci direct în timpul procesului de frământare a aluatului. Dozajul produsului Magimix Protect depinde de durata de păstrare necesară a pâinii și a produselor de panificație (de la 0,2-0,5% pentru prospețimea 2-5 zile și 1-1,8% pentru produsele cu o durată de păstare mai lungă de 30-45 de zile).

Datorită compoziției organice, eticheta produsului finit rămâne curată, ceea ce are un efect pozitiv asupra activităților comerciale ulterioare.