TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
27.05.2019 Pâine care surprinde!

În lumea modernă este promovată ideea unei alimentației sănătoase și a unui stil de viață activ.

Având în vedere faptul că pâinea este parte integrantă din fiecare masa, ideea de utilitate a ajuns la el. Acest lucru ia determinat pe brutari să răspundă dorințelor clienților și să îmbunătățească producția de pâine. Deci, pe rafturi a început să apară pâine multi-cereale și cereale integrale, bogate în vitaminele B1 și B2, ajutând la echilibrarea proceselor metabolice și menținerea greutății normale. În același timp, potasiul și magneziul în compoziția acestui tip de pâine sunt necesare pentru munca armonioasă a sistemului cardiovascular.

Cu creșterea sortimentului și a cantității de piine produsă apare o necesitate de simplificare a procesului de producere.

Prin urmare, Cuptorul Fermecat vă oferă un amestec special Panomix Rusticorn Dark, care conține 52,9% ingrediente din cereale. Procesul de producție este atât de simplu încât necesită un minim de cost și efort. Receta recomandată propune adăugarea a 33% din cantitate de făină, dar fiecare producător poate alege doza dorită și convenabilă.

Cu un amestec de Panomix Rusticorn Dark, cele mai sălbatice idei de panificație se pot realiza!