TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
22.03.2019 Umplutură

 

Piața modernă a industriei alimentare impune regulile prin care este necesară îmbunătățirea și extinderea constantă a gamei de produse vândute. Utilizarea diferitelor umpluturi termostabile este o sursă de extindere a gamei de turtă dulce, diferite tipuri de biscuiți, briose, rulouri și alte produse de cofetărie din făină. Produsele obișnuite din fructe (gem, dulceț, gem) se fierb în timpul tratamentului termic, se scurge, se arde, se scufundă în aluat. Plăcile termo-stabile nu au aceste dezavantaje. Ei își păstrează proprietățile în condiții normale de coacere. Învelișurile termostabile sunt un produs tipic semifinit pe care companiile de cofetărie cumpără, de obicei, gata făcute.

Cuptorul Fermecat vă oferă o gamă largă de umpluturi termo-stabile care vă pot ajuta să faceți o gamă largă de produse.

Umpluturile din partea partenerilor Greek Trade și Agrana s-au dovedit a fi un produs de calitate accesibil, convenabil de utilizat, cu o compoziție stabilă și caracteristici gustoase.

Atunci când decideți să creați ceva unic, trebuie să folosiți ingrediente dovedite de la parteneri de încredere, deoarece acestea sunt produsele care pot oferi un gust deosebit pentru coacere și pentru a vă satisface așteptările cele mai sălbatice!