TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
01.03.2019 Sărbători de Paști!

Sărbătorirea Paștelui este sărbătoarea principală a tuturor creștinilor, iar cozonac este un atribut indispensabil, tradițional de pâine al sărbătorii.

Tradiția piinii de Paște, adică a pâinii speciale, care a fost copt abia în primăvară, există în aproape toate națiunile.

Cozonaci de Paște sunt coapte în diferite țări, iar metodele de preparare a acestora pot fi foarte diverse. De obicei, se adaugă fructe confiate, stafide, condimente.

Brutarii adesea concurează în abilitatea de a coace cozonac și de a veni cu modele frumoase, precum și de a încerca noi gusturi, forme și dimensiuni.

Cuptorul Fermecat asigură că clienții noștri pot găsi împreună cu noi toate ingredientele necesare pentru pregătirea obiectelor speciale de Paște, precum și a elementelor decorative și a ambalajelor. De aceea vă oferim o gamă largă de premixuri naturale, arome pentru a obține cea mai bună textură și noi arome de produse.

Koren Classic Panettone (premix pentru producția de prăjituri, panetone, cozonac) Korent Classic Europe, maia naturala Griu Natura, premix Cozonac Star, aromatizator Aroma Flavour, décor si forme pentru  coacere. Le puteți găsi toate acestea împreună cu noi și suntem bucuroși să vă sprijinim de la alegerea la suportul tehnologic.