TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pâine PanGusto Fibre şi Pâine PanGusto Ovaz

Vă prezentăm  Pâine PanGusto Fibre şi Pâine PanGusto Ovaz care conţin doar ingrediente 100% naturale - faină de grîu c/s, făină de secară, drojdie, sare iodată, apă potabilă, tărîţe din grîu, făină integrală de grîu, plămădeală uscată din secară, faină de malţ din orz, gluten de grîu.

Pâine PanGusto Fibre - o pâinica delicioasă, consistentă şi foarte aromată, combinaţia unică de făinuri (făină neagră şi albă de grâu, făină de secară, făină de malţ din orz) şi tărâţe din grâu, desfată toate papilele gustative, fiind apreciată până şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Nutriţioniştii arată că, în comparaţie cu pâinea albă, aceasta conţine de trei ori mai multe vitamine şi oligoelemente (de 5-6 ori mai mult magneziu). În plus, este mai săracă în calorii decăt cea alba, care ingraşă din cauza conţinutului mare de amidon. Încearcă această pâine şi vei simţi gustul vremurilor de demult apuse.

Pâine PanGusto Ovaz - doză de sănătate! Este o pâine integrală extrem de delicioasă.  Întrucît este bogată în carbohidraţi cu absorbţie lentă,  menţine sensaţia de satietate pentru mai mult timp, reprezentînd o bună alternativă pentru persoanele ce ţin o dietă, deoarece elimină dorinţa de a mînca. Datorită faptului, că această păinică conţine vitamine din grupa A, B, C, E, H, PP, micro şi macroelemente (fosfor, zinc, potasiu, sodiu seleniu, mangan, cupru)are proprietăţi unicale: îmbunătăţeşte digestia, ajută la reglarea nivelului de zahăr în sănge şi este pur şi simplu o păinică extrem de gustoasă! Vă recomandăm să consumaţi Pâine PanGusto Ovaz   în fiecare zi!